Suvi-Maria Silvola | Bar & Bistro Amanda
739
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-739,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

BAR & BISTRO AMANDA

”Karkkia kansalle”

 

TYYLI – Romanttinen, herkullinen, värikäs
TEEMA – Amanda
WOW FACTOR – Hapsuvalaisimet

 

Koska Amandan sijainti Eteläesplanadilla on loistava sekä turisteja että lounasruokailijoita ajatellen. Tärkeintä oli houkutella yhä useampi ohikulkija kadulta sisään. Suuret ikkunat säilytetettiin avoimina, jotta ulkoa näkee kodikkaan sisätilan ja toisaalta näkymä ulos Havis Amandalle säilyy avoimena. Avara ja valoisa tila sisustettiin toimivaksi sekä lounas- että iltakäyttöön ja niin houkuttelevaksi ja viihtyisäksi, että ihmiset haluavat tulla sisään, viihtyvät ja palaavat yhä uudelleen. Viihtyisyys luotiin uudella pirteällä ja raikkaalla värityksellä.

 

Ruokalamaisuutta poistettiin kokoamalla tilaan erilaisia istuinryhmiä ja verhoilemalla kalusteet vahvoilla kuoseilla. Tunnelmaa säädettiin tarkalla valosuunnittelulla. Tilan katseenvangitsijana toimivat värikäs, kuviollinen tapetti sekä upeat valaisimet.

Helsinki

2013

Photographer
Pauliina Salonen

Category
Referenssit