Suvi-Maria Silvola | Suvi-Maria
305
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-305,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Suvi-Maria Silvola

Sisustussuunnittelija SI

Suvi-Maria perusti oman suunnittelutoimistonsa Helsinkiin kesällä 2005.

Ensimmäiset suunnittelukohteet olivat yksityiskoteja, mutta pikkuhiljaa työn painopiste siirtyi julkisten tilojen suunnitteluun. Suvi-Marian sydän palaa ravintoloille, hotelleille sekä monimuotoisille työskentelytiloille. Uusin projekti on aina se mielenkiintoisin, olipa se sitten koululuokka, kenkäkauppa tai kampaamo. Ominaisinta Suvi-Marian suunnitelmille ovat runsas värien ja luonnonmateriaalien käyttö, aikaa kestävä pohjoismainen design sekä leikkisät yksityiskohdat. Ideat ja innostus suunnitelmiin voi löytyä melkein mistä tahansa: matkoilta, kirjoista, elokuvista, konsertista tai vaikka kaupungin ihmisvilinästä.

 

Suvi-Marialle suunnittelu on kutsumus, mutta myös palveluammatti. Hänen vahvuutensa on ihmisten kanssa työskentely ja kyky tuoda asiakkaan tarina ja tarpeet osaksi suunnitelmaa ja uutta tilakokonaisuutta. Hän on toiminut Sisustussuunnittelijat SI Ry:n toiminnanjohtajana, hallituksen puheenjohtajana sekä design-matkojen matkaoppaana kotimaassa sekä ulkomailla. Suvi-Maria on myös luennoinut suunnittelijan työhön liittyvistä aiheista sisustustapahtumissa sekä oppilaitoksissa. Hän on ollut mukana suunnittelemassa värikarttaa Värisilmä -ketjulle sekä kirjoittanut ja kuvannut useita sisustusaiheisia juttuja alan lehtiin sekä verkkojulkaisuihin.

 

Suvi-Maria työskentelee tiiviissä yhteistyössä yhdessä alan muiden ammattilaisten kanssa ja testaa itse mielellään ideoitaan ja kehittää osaamistaan jatkuvasti. Hän on perillä sisustuksen trendeistä ja luo niitä myös itse.

2005

Perustettu yritys

443

Tehtyä projektia

23

Ravintolaa

1782

Toimitettua tuolia

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?

Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!