Suvi-Maria Silvola | Suvi-Maria
305
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-305,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Studio Suvi-Maria Silvola

Sisustussuunnittelija SI

Viihtyisiä tiloja, joilla on tarina

Sydämeni syttyy vanhoille rakennuksille, korjausrakentamiselle ja tiloille, jotka kaipaavat, että niiden tarina kerrotaan. Uusin kohde on aina innostavin, olipa se sitten ravintola, toimisto, kenkäkauppa tai kampaamo. Ominaisinta suunnitelmilleni ovat rohkea värien käyttö, laadukkaat materiaalit, pohjoismainen design sekä leikkisät yksityiskohdat. Ideat ja innostus suunnitelmiin voi löytyä mistä tahansa: kirjoista, elokuvista, konsertista tai kaupungin ihmisvilinästä. Eniten minua inspiroivat ihmiset ja hyvät, syvät keskustelut heidän kanssaan.

Suunnittelutyö on minulle perintö, kutsumus ja ennen kaikkea palveluammatti. Vahvuuteni on kyky tuoda asiakkaan persoona, tarina ja tarpeet osaksi suunnitelmaa ja tilakokonaisuutta.

 

Olen luennoinut suunnittelijan työhön liittyvistä aiheista sisustustapahtumissa ja oppilaitoksissa ja ollut mukana suunnittelemassa värikarttaa Värisilmä -ketjulle. Olen sekä kirjoittanut, että kuvannut useita sisustusaiheisia artikkeleja alan lehtiin ja verkkojulkaisuihin sekä viimeisimpänä toimittanut Sisustussuunnittelijan Käsikirjat 2020 ja 2022.

 

Toimin Sisustussuunnittelijat SI Ry:n toiminnanjohtajana ja työskentelen tiiviissä yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa. Testaan itse ideoitani ja kehitän osaamistani jatkuvasti. Olen perillä sisustuksen trendeistä, mutta luotan suunnitelmissani aikaa kestäviin ratkaisuihin. Ylpein olen tiloista, jotka olen suunnitellut urani alussa ja ne ovat edelleen ennallaan.

 

Intohimoni on järjestää tapahtumia ja matkoja ja toimia itse matkaoppaana. Kokemusta ja ihania matkamuistoja on kertynyt sekä Suomesta että ulkomailta. Mieleenpainuvimmat Design -matkat ovat olleet Lontooseen, Vicenzaan, Barcelonaan ja Pariisiin.

Vapaa-ajallani luen kirjoja ja kuuntelen podcasteja samalla kun hoidan pientä siirtolapuutarhapalstaani. Uusin hurahdukseni on keramiikka.

 

Kädet ovat siis talvisin savessa ja kesäisin mullassa.

 

2005

Perustettu yritys

443

Tehtyä projektia

23

Ravintolaa

1782

Toimitettua tuolia

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?

Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!