Suvi-Maria Silvola | Dylan Lepuski
867
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-867,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

DYLAN LEPUSKI

Kuinka ruokalasta tehdään ravintola

 

TYYLIModern, Scandinavian, Urban, Cool
TEEMATilat tilojen sisällä
WOW FACTORVärit

 

Liikkeelle lähdettiin ankeasta kouluruokalaa muistuutavasta lounasravintolasta jonka akustiikka oli katastrofaalinen. Tilasta toivottiin houkuttelevaa ja akustisesti miellyttävää kokonaisuutta, jossa asiakkaiden on mukava ruokailun lisäksi työskennellä, sopia tapaamisia ja järjestää tilaisuuksia.

 

Tilat nimettiin ja konseptoitiin kolmeksi eri tyyppiseksi alueeksi. Cafe toimii pääasiallisesti lounasruokailussa ja sen suunnittelun lähtökohtana oli toiminnallisuuteen panostaminen. Keskimmäinen, korkean valokaton alla sijaitseva Garden, rajattiin kahdesta muusta korkein kasvihyllyin ja akustisin valaisimin. Intiimein tila, Blue Lounge, on sisustettu muita tummemmaksi ja tunnelmallisemmaksi mattojen, verhoilujen ja säädettävän valaistuksen avulla. Se on myös mahdollista eristää kokonaan muista tiloista akustisen verhon avulla. Tilojen korkeuseroilla ja vaihtelevilla kalusteilla taklattiin ruokalamaisuutta ja luotiin persoonallisuutta ja vaihtelua. Kirkkaat värit kalusterungoissa, tekstiileissä ja kiintokalusteissa toistuvat, vaikka väritys tilojen välillä vaihtelee. Yhtenäisyyttä luovat vaaleat puupinnat. Dylan Lepuski on raikas esimerkki siitä kuinka lounasruokala voi toimia viihtyisänä ja monipuolisena tapaamis-, työskentely- ja kokoustilana.

Espoo

/w Liivika Muur

2017

Category
Referenssit