Suvi-Maria Silvola | Dylan Lepuski
736
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-736,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

DYLAN LEPUSKI

”Kuinka ruokalasta tehdään ravintola”

 

TYYLI – Modern, Scandinavian, Urban, Cool
TEEMA –
Tilat tilojen sisällä
WOW FACTOR –
Värit

 

Liikkeelle lähdettiin ankeasta kouluruokalaa muistuutavasta lounasravintolasta jonka akustiikka oli katastrofaalinen. Tilasta toivottiin houkuttelevaa ja akustisesti miellyttävää kokonaisuutta, jossa asiakkaiden on mukava ruokailun lisäksi työskennellä, sopia tapaamisia ja järjestää tilaisuuksia.

 

Tilat nimettiin ja konseptoitiin kolmeksi eri tyyppiseksi alueeksi. Cafe toimii pääasiallisesti lounasruokailussa ja sen suunnittelun lähtökohtana oli toiminnallisuuteen panostaminen. Keskimmäinen, korkean valokaton alla sijaitseva Garden, rajattiin kahdesta muusta korkein kasvihyllyin ja akustisin valaisimin. Intiimein tila, Blue Lounge, on sisustettu muita tummemmaksi ja tunnelmallisemmaksi mattojen, verhoilujen ja säädettävän valaistuksen avulla. Se on myös mahdollista eristää kokonaan muista tiloista akustisen verhon avulla. Tilojen korkeuseroilla ja vaihtelevilla kalusteilla taklattiin ruokalamaisuutta ja luotiin persoonallisuutta ja vaihtelua. Kirkkaat värit kalusterungoissa, tekstiileissä ja kiintokalusteissa toistuvat, vaikka väritys tilojen välillä vaihtelee. Yhtenäisyyttä luovat vaaleat puupinnat. Dylan Lepuski on raikas esimerkki siitä kuinka lounasruokala voi toimia samalla viihtyisänä ja monipuolisena tapaamis-, työskentely- ja kokoustilana.

 

 

 

 

Espoo

w /Liivika Muur

2019

Photographer
Suvi Kesäläinen

Category
Referenssit