Suvi-Maria Silvola | MTV Media Aitio
736
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-736,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

MTV MEDIA AITIO

”Suuruudenhullu ideakin voi olla toteuttamiskelpoinen”

 

TYYLI – Sikarihuone
TEEMA – Tuli ja jää
WOW FACTOR – Valokuvakatto

 

Ajatuksena oli tuoda jäähallin kylmyyteen lämmin ja viihtyisä sikarihuoneen tunnelma ja samalla yllättää vaativat vierailijat. Visiona oli toteuttaa kattoon kuvattu pelitilanne. Tarkoituksena oli tuoda aition vieraille mahdollisuus kuvitella olevansa jään alla seuraamassa peliä. Idea syntyi valokuvaaja Thomas Broumandin, David -merkille ottamista muotikuvista, jotka oli kuvattu lasin alta ylöspäin.

 

Idean toteutukseen haastettiin mukaan Thomas, joka rakensi studioonsa olosuhteet kuvausta varten. Kaksi pelajaa täydessä pelivarustuksessa kuvattiin neljän metrin korkeudessa pleksin päällä näyttelemässä Suomi-Ruotsi -ottelua. Nämä kuvat Thomas liitti Jäämerellä ottamiinsa jääkuviin. Kuva tulostettiin stretch -materiaalille ja pingotettiin kuumailmapuhaltimien avulla aition kattoon. Suunnittelijan tehtäväksi jäi vain seurata, kun työmiehet asensivat ylävartalot paljaina kattoa kuumaakin kuumemmassa aitiossa.

 

Valot kankaan alle viimeistelivät vision ja se toteutui täydellisesti.

Helsinki

2012

Photographer
Thomas Broumand

Category
Referenssit