Suvi-Maria Silvola | SBS Media
469
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-469,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

SBS MEDIA

”Kuukävelyllä”

 

TYYLI – Elämyksellinen
TEEMA – Luonto
WOW FACTOR – Kuumatto ja pilvikatto

 

SBS Discovery Media on Helsingin Kaapelitehtaalla sijaitseva multimediatalo. Kanavavalikoimaan kuuluvat mm. Animal Planet ja National Geography jotka olivat elämyksellisen sisustussuunnitelman inspiraationa. Kaareva valoseinä johdattelee katseen kohti ikkunoita. Ikkunoiden edessä on keinut, joilta avautuu meren yli näkymä kohti Lauttasaarta. Tila on jätetty avoimeksi kohtaamispaikaksi. Siellä voidaan juoda yhdessä aamukahvit, järjestää pieniä tapaamisia tai illanviettoja henkilökunnalle.

 

Avoimen tilan peittää kokolattiamatto jonka kolmiulotteiden kuva kuunpinnasta on niin todentuntuinen, että kävellessään vaistomaisesti väistää kuun pinnalla olevia mustia aukkoja. Neuvotteluhuoneen seinään on avattu ikkuna-aukko ja matalaan kattoon on tulostettu kesäinen taivas, jotta tilaan saatiin avoimuutta. WC:n laattalattiaan on upotettu lasi, jossa uiskenetelee kilpikonna. Neuvottelutilat toimivat viimeisimmän tekniikan mukaan ja tiloista löytyy jopa oma 8-paikkainen elokuvateatteri.

Helsinki

2014

Photographer
Pauliina Salonen

Date
Category
Referenssit